Det bruger vi

produkter-pust-ny

Jeg har nogle få men nøje udvalgte mærker i vores salon og valgt netop disse mærker ud fra deres lækkerhed, effektive virkninger og skånsomhed. Kendetegnet for dem alle er, at det er miljøvenlige produktserier med fokus på bæredygtighed, god pleje til håret og rene ingredienser.

I.C.O.N

I.C.O.N produkterne er jeg meget glad for!  Jeg kan sammensætte en personlig behandling af dit hår og hovedbund, som vil afhjælpe dine problemer samt klargøre dit hår til det look du ønsker. Shampoo er uden sulfater, conditioner og treatment er fyldte med vitaminer og anti-agers og er samtidigt farvebeskyttende. Serien INDIA fanger essensen af pleje og skønhed, som bygger på den urgamle anvendelse af genopbyggende olier fra Moringa og Argan.

KEVIN MURPHY

Kevin Murphy vil med sine produkter tilbyde den mest effektive produktserie til pleje af hår. De er fremstillet såvidt det er muligt vha bæredygtige og vedvarende ressourcer som f.eks. rene essentielle olier, økologiske ingredienser, udtræk fra planter og naturlige antioxidanter. Alle hans produkter er nøje udvalgte og stammer fra små økologiske og organiske landbrug. Vi er vilde med hans produkter især fordi de passer til mange forskellige hårtyper og giver en virkelig god pleje.

GHD

Ghd glattejern er bare de bedste på markedet – de er lidt dyrere med alle pengene værd. Det beskytter dit hår med keramiske plader der er overfladebehandlet og har en lynhurtig opvågning. Og det har det auto-sluk efter 30 min. Vi elsker at style hår med det og ikke kun glatte, for de er afrundet så vi kan krølle håret og varme det lige til det look vi ønsker. Du kan nemt lærer tricksne og gøre det samme derhjemme.

CHI

Vores hårprodukter fra CHI by Farouk er ikke så bredt kendt, men det er en skam. For deres produkter helt unikke, de opbygger og forbedre fugtbalancen i håret ved hjælp af Cationic Hydration Interlink (deraf navnet) teknologi. Det går ud på at silke molekyler som binder sig til hårets naturlige struktur, imens de plejende produkter arbejder med rødderne og hovedbunden og giver et fantastisk resultat.

EDGE

Edge haircare er en serie af hårplejeprodukter som har et ekstremt højt indhold af naturlige ingredienser, produkterne er fri for sulfater, alkohol og silikoner. Det fine ved edge er at det giver en skånsom rensning og pleje for håret og hovedbund. Ee virkelige lækkert produktserie.