Om hair by pust

Jeg forkæler dig og miljøet

Hos Hair by Pust har jeg fokus på dig, dine behov og din personlighed.

 

Jeg ønsker at give dig en oplevelse af velvære i vores stemningsfyldte lokaler – og jeg giver mig altid god tid til din behandling. Og jeg står selv for hele din behandling, da jeg nyder at arbejde med alle facetter at frisørfaget.

Jeg er miljøbevidst og anvender produkter, som er skånsomme for dig, dit hår og miljøet. Farverne er ammoniak- og PPD-fri, som giver skindende flotte og holdbare resultater og dækker grå hår. Er du gravid eller ammende, kan du trygt få en god behandling hos mig. Jeg bruger nogle få men nøje udvalgte produkter i salonen og har valgt netop disse mærker da det er miljøvenlige produktserier med fokus på bæredygtighed, god pleje til håret og rene ingredienser.

Hair By Pust ligger lige midt i hjertet af København. Du finder salonen på Hindegade 2,st., tæt på Marmorkirken. Salonen er smagfuldt indrettet i nyt design – en flot kontrast til den charmerende gamle bygning, som er fra 1700 tallet.

Glæd dig til en hovedbundsmassage i wellness massagestolen som nydes med stille musik i baggrunden, duften af æteriske olier og dæmpet belysning.

Kig ind i salonen, jeg giver dig gerne individuel vejledning og nye ideer til netop dit hår – altid serveret med et smil!

På gensyn
Christina Pust

pust-450

Christina Pust ejer Hair by Pust og har igennem mange år opbygget et fast kundekreds som nyder at komme i salonen og blive forkælet og få en altid god, sjov og fremfor alt fortrolig snak med Christina, om alt fra træning, kost, livet som mor, karriere eller hvad snakken nu kan falde på. Et lille tip… book tid i god tid, da hun er eftertragtede.