Sådan arbejder vi

vi-elsker2

Herreklip, dameklip, børn, farve, striber, påsynings extensions, extensions med keratin-bindinger, extensions med tape, permanent, bryn & vipper og meget mere.

Hair by Pust har taget et skridt mod en bedre verden med farver fra “CHI Organics”, farver som er testet og godkendt. Farverne giver helt fantastiske resultater (dækker grå hår!) og efterlader håret blødt og blankt. Ligeledes med lysninger, kan du nu blive helt lys blond i både kolde og varme toner. Derfor tilbyder vi både milde og ammoniakfri farvninger, samt parfumefri og organiske hårprodukter, så du og miljøet bliver behandlet nænsomt. Derfor kan du også få farvet hår os mens du er gravid og når du ammer.

gravid2

Pige-aften, polterabend eller firmaevent?
Vi kan bookes til en fantastisk aften, hvor Christina og Malene med flere kommer ud til jer. Her giver vi gode råd og gode ideer til hår og make-up til hverdag og fest!

Vi hygger om vores kunder og byder gerne på et glas lidt mere skarpt til dig der har lyst til det eller Netflix til de mindste, mens du bliver klippet. Der er plads og rum til at du bliver forkælet.

drinks

Har du særlige ønsker eller spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller kigge forbi!

inspiration1